Az FSG készen áll arra, hogy szankcioAz FSG készen áll arra, hogy jóváhagyjon egy olyan megállapodást, amely a Liverpool Echo szerint megdöbbenteti a rajongókatnáljon egy olyan megállapodást, amely a

A Vörösök átigazolási tevékenységét eggyel nagyobb fokozatra kell kapcsolni, mondta a volt BBC tudósító Ben Smith. A következő napokban nagy lendületet kell gyűjteni.

Az LFC eddig a fiatal Dominic Salonke-t igazolta le a nyár folyamán és a héten már Melwood-ban edzett a csapattal. A másik igazolás Mohamed Salah, az AS Romától érkezett rekord összegért. Azonban a vezetőség frusztrált maradt, mert még nem sikerült minden kiszemeltet begyűjteni és van két célpont – Naby Keita a RB Lipcse és Virgil Van Dijk a Southampton játékosa – akik kemény tágyaló feleknek bizonyúlnak.

Úgy tűnik, hogy Liverpool inkább a várakozási játékot szeretné játszani, mint más eszközöket bevetni, ami azt sugallja, hogy még mindig nagyon magabiztosak az kiszemeltjeik megszerzésében.

Tudjuk, hogy Klopp szeretni, ha már korán összeáll a csapat és minél több időt tudnak együtt tölteni az új szezon előtt és ám erre a megszokásra veszélyt jelentene a várakozás, úgy látszik mégis hajlandóak várni.

Napok óta csend van az átigazolási fronton, de vajon a Vörösök képesek lesznek előhúzni valamit a víz alól, amit senki sem vár?

Kommentek
  1. Én